Aktuális

Aktuális

Legyél Te is múzeumbogár!

Az őszi klubprogramról, dióhéjban

2017.09.05

Izgalmas, változatos félév előtt áll az új tagokat váró Vasi Múzeumbogár Klub. Reméljük, hogy a nyári régésztábor résztvevői, valamint a múzeumi műhelytitkok iránt érdeklődő felsős és középiskolás diákok közül rövidesen többeket közösségünk tagjai közt üdvözölhetünk.

A Savaria Múzeum Múzsák kertje (szept. 16.) című rendezvényén bogártoborzó játékra várjuk az érdeklődőket. Az ősz első hónapjában ellátogatunk a levéltárba és Szergénybe, közreműködünk egy jelmezes villámcsődület megvalósításában, önkéntes közösségi munkában szépítjük a csempeszkopácsi múzeumot és elkezdjük feltárni az ostffyasszonyfai barakkváros rejtelmeit, hogy a későbbiekben szerepet vállaljunk egy dokumentumfilm elkészítésében.

Októberben a filmkészítés mellett Tolkien fantáziavilágáról társalgunk, novemberben Budapestre vonatozunk és tanulmányozzuk a Savaria Múzeum „A sziklától a kőbaltáig” című kiállítását. Decemberben útjára indítjuk a Világjáró sorozatot. Az évet jótékony ajándékkészítéssel illetve karácsonyváró, óévbúcsúztató zenéléssel, játszóházzal zárjuk.

Kalandra fel, múzeumbogarak! Találkozunk péntekenként 15 órakor!

A 2017. őszi klubprogram ITT tekinthető meg.


Tetszett a cikk? Oszd meg másokkal is!

Segítsd munkánkat egy megosztással!

Vissza